Vacuüm toilet wagen kopen?

Total Wagon verkoopt al jaren mobiele toiletwagens aan verschillende soorten opdrachtgevers. Dus of u nu een evenement organiseert, een aannemer bent die werknemers op de bouwplaats van comfortabele sanitaire voorzieningen wil voorzien of een verhuur-, party- of cateringbedrijf runt, bij Total Wagon bent u aan het juiste adres!

Onze toiletwagens zijn niet alleen van alle gemakken voorzien, ze zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken! Met een standaard levertijd van 4 tot 6 weken hoeft u nooit lang te wachten wanneer u een toiletwagen koopt. Heeft u speciale wensen? Desgewenst leveren wij maatwerk. U dient dan wel rekening te houden met een levertijd van 10 weken.

Kortom, gaat u een toiletwagen kopen? Kies dan voor Total Wagon!

Bekijk de reviews over onze vacuüm toiletwagens

Bent u benieuwd hoe anderen de aanschaf van een vacuüm toiletwagen ervaren hebben? Laat u dan inspireren door de onderstaande reviews.

Sander Noij
Lees verder
Mooie units en degelijke koelwagens. Goede service en alles snel geregeld!

Heeft u in het verleden een vacuüm toiletwagen bij ons gekocht en bent u tevreden? Laat dan hier uw review achter. Uw mening is belangrijk voor ons!

Interesse in het kopen van een vacuüm toiletwagen?

Heeft u een specifieke vraag over een van onze vacuüm toiletwagens? Of bent u geïnteresseerd in het kopen van een toiletwagen? Neem dan gerust contact op met ons. U kunt ons het beste bereiken op: +31 (0)6 83 80 32 80 of info@totalwagon.nl.

U kunt er ook voor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

    Als u dit formulier invult, slaan wij uw naam en adresgegevens op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met derden en wij sturen u geen nieuwsbrieven.

    DISCLAIMER
    Wij doen ons best om onze website actueel te houden, toch kan het gebeuren dat prijzen wijzigen of dat er ergens een foutje is ingeslopen. Daarvoor kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden. Op de offerte en orderbevestiging staan het juiste bedrag.Pas bevestiging is een reservering definitief. Wij reserveren niet voor u op basis van een offerte.